Geen opdracht te groot of te klein, alleen een goed resultaat doet er bij ons toe. Van een simpele eindejaarssnoei, tot een totaalproject met zwemvijver en terras.

 Tuinaanleg
Aan elke tuin waaraan we beginnen proberen we een eigen karakter te geven. We streven naar het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen, afgesteld op uw vraag en budget.
We zijn ervaren in het aanleggen van terrassen, grasmatten, drainage, bloemenperken, opritten, hagen, vijvers en ga zo maar door. Bij elk afgewerkt resultaat geven we nog graag het nodige advies naar onderhoud mee, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

 Onderhoud
Van het insnoeien van hagen en bomen, het afrijden van het gras tot een volledige voorjaarsschoonmaak van uw tuin. We bieden elke vorm van onderhoud aan, om uw tuin volledig te laten bloeien en groeien.
Vergeet niet tijdig een afspraakje met ons te boeken, zodat we van uw tuin werk kunnen maken.

 Boomverzorging
Met een gediplomeerd boomverzorger in ons team kunnen wij alle zorgen bieden die de bomen in uw tuin nodig hebben. Demonteren, rooien, uitlichten, snoeien… steeds met aandacht voor de eigenheid van de boom en zijn omgeving.
Wanneer het gaat over bomen met de nodige levenservaring is het ten zeerste aangeraden om hier correct en met voldoende veiligheid mee om te gaan.