Bermaco is een relatief jong bedrijf dat ondertussen 6 jaar aan ervaring heeft opgebouwd. Begonnen als een bedrijfje van twee vrienden is het nu uitgegroeid als een vaste waarde voor elke tuin die wat aandacht en zorg nodig heeft. Het gaat hier tenslotte over vakmannen, met de nodige opleidingen die steeds hetzelfde doel voor ogen hebben: uw tuin tot zijn recht laten komen, volgens uw wensen, met zorg voor materiaal en natuur. Hierbij is geen klus te groot, en geen wens ooit te wild.

Wat Bermaco uniek maakt is de geoliede werking met verscheidene onderaannemers, en ervaren werkkrachten. Zo slagen ze er in ook grote totaalprojecten te verwezenlijken, volledig zoals u het wilt. Na het nodige overleg stellen we graag een offerte op en dan neemt Bermaco de regie en de zorgen van alle werken in handen. Voor u het weet kan u van uw tuin genieten, zoals het hoort.
Specifiek zijn we een samenwerking opgestart met DeTuinontwerper.be, een getalenteerd tuinarchitect waarmee we in het verleden al mooie projecten hebben mogen uitvoeren. Daarnaast vermelden we graag onze hechte samenwerking met ‘grond en tuinwerken Verbruggen’ (http://www.gtverbruggen.be). Bij veel tuinwerken is er nood aan graafwerken of ophogingen waar gespecialiseerd materiaal en expertise voor nodig is. We werken al een geruimde tijd intensief samen en aanzien het dus als een belangrijke partner.

Een beeld zegt meer dan woorden, ga gerust een kijkje nemen bij de foto’s van onze realisaties, of op onze facebookpagina. Het beeldmateriaal spreekt voor zichzelf.